Flowell

A Flowell Kft. az ipari folyamatműszerezés és analitika területén kínál az Ön számára termékeket és szolgáltatásokat. Cégünk 2001-ben kezdte tevékenységét mint a Honeywell Szabályozástechnikai Kft. terepi műszerezés viszonteladója valamint az a Yamatake és a Badotherm cég magyarországi és kelet-európai képviselője.

Fejlődés

2002-ben tevékenységünket újabb partnerkapcsolatok kiépítésével bővítettük. A feladatok teljesebb megoldását tudjuk megvalósítani az Endress+Hauser rendszerépítő partnereként , és a Stahl viszonteladójaként.

Munkánk során igyekszünk partnereink részére komplett szolgáltatást nyújtani egy-egy műszerezési projekt végrehajtása során. Mérési vagy elemzéstechnikai problémájának megoldása érdekében munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a feladat felmérésében, javaslatot teszünk a megoldás alternatíváira, és vállaljuk az alkalmazás megtervezését, a műszerek beszerzését, helyszíni kivitelezési munkék elvégzését, üzembe helyezését, karbantartását.

Cégünk 2004, óta rendelkezik ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendsszerrel. Az ECM ECO Monitoring Kft-vel stratégiai szövetségben dolgozunk így a velük történő együttműködésünk kapcsán a gázanalitika, emisszió mérések, imissziós megoldások és vízanalitikai alkalmazások területén versenyképes ajánlatokat tudunk adni.

2006. elején elindítottuk gyártási tevékenységünket amely keretén belül analitikai alkalmazásokhoz mintaelőkészítő paneleket, mennyiség mérésekhez és egyéb műszerezési projektekhez műszerszekrényeket gyártunk valamint egyedi mechanikus és villamos szereléseket végzünk.

Részletesebb információkért, kérjük, tekintse át kínálatunkat, illetve kérdései megválaszolásában kollégáink állnak szíves rendelkezésükre.