Flowell

Az Process gázanalitika területén – eddigi gyakorlatunk alapján – az alábbi listában szereplő komponensek mérését valósítottuk meg:

O2:
Process gázanalitikai célzattal mind robbanásbiztos, mind normál környezetben az O2 mérésre elsősorban a Servomex Ltd. analizátorait alkalmazzunk, hiszen a SERVOMEX az O2 mérés specialistája.

CO:
CO mérésére az alkalmazástól függően mind Horiba, mind Servomex gyártmányú analizátort alkalmazunk, mindkettő esetén létezik robbanásbiztos, és nem robbanásbiztos kivitel is.

CO2:
CO2 mérésére Horiba gyártmányú analizátort alkalmazunk, mely létezik mind robbanásbiztos, mind nem robbanásbiztos kivitelben is.

COCL2:
A foszgén mérésére elsősorban Horiba gyártmányú UV spektrofotométert alkalmazunk, vagy a Gasmet termékeit. Természetesen ezen analizátoroknak is létezik robbanásbiztos, valamint nem robbanásbiztos kiépítése is.

CL2:
Process alkalmazásban a CL2 mérésére SERVOMEX Soft UV analizátort alkalmazunk, melynek van robbanásbiztos, és nem robbanásbiztos kiépítése is.

NOx:
NOx mérésére Horiba gyártmányú analizátort alkalmazunk, mely létezik mind robbanásbiztos, mind nem robbanásbiztos kivitelben is

NH3, HCl, H2O:
NH3, HCL, illetve H2O process célú mérésére általában a Gasmet, vagy a Unisearch Ltd. In-Situ analizátorát alkalmazzuk.