Flowell

LAR


LAR Process Analysers AG világszerte ismert elemzőikről, melyek TOC-t ( QuickTOC®) és KOI-t ( QuickCOD® vagy Elox100) mérnek. Ezen elemzők mérési pontosságukkal, precizitásukkal, alacsony működtetési költségükkel és hosszú távú megbízhatóságukkal emelkednek ki más gyártók termékei közül.

A LAR online TOC és KOI mérő rendszereket biztosít különböző iparágaknak. A termékek között az alábbi termékek találhatóak meg:

On-line TOC elemzők

 

A TOC az egyik legfontosabb indikátora a vízminőség ellenőrzésnek. Ezen paraméter mérése számos iparágban, és környezetvédelemi elemzésekben is meghatározó fontosságúak. A QuickTOC® sorozatú elemzőinkkel kifinomúlt és modern megoldásokat tudunk nyújtani a TOC hatékony, online mérésére.

KOI mérő, elemzők

Az Elox- és QuickCOD® sorozattal a Kémia Oxigén Igény (COD) hatékonyan határozza meg  online.

BOI elemzők

A BioMonitor® sorozat a Biológiai Oxigén Igény (BOD) gyors és precíz meghatározását teszi lehetővé.

TNb elemzők

A QuickTOC®NPO sorozat a teljes foszfor (TP), Teljes Szerves Szén (TOC),  Össz kötött Nitrogén (TNb) és Kémiai Oxigén Igény (COD) mérésre kínál précis, gyors és complex megoldást. 2-3 paraméter kombinálása lehetséges.

Toxicitás elemző

A LAR NitriTox® toxicitás mérője a “Megelőző figyelmeztető rendszer” részeként, egy integrált és ön-regeneráló nitrifikáló bacterium kultúrát tartalmaz. Ez a technológia a vizek toxicitásának folyamatos ellenőrzését teszi lehetővé 5 perces ciklussal.

 

Letöltések

[download id="23"]