ALAPÍTVÁNYI PÁLYÁZATOK

2023

A kedvezményezett neve: Kárpátmedence Jövőjéért Alapítvány
A pályázat címe:
Működési költségek biztosítása Alapítványunknál
Pályázati azonosító: NEAO-KP-1-2023/9-000199
A támogatás összege: 1 000 000 Ft

A projekt:

Alapítványunkkal újabb célt tűztünk ki folytatva gyermek- és ifjúságvédelmi tevékenységünket. Sikeresen alapítványunk birtokába került egy vitorlás hajó, mellyel elsődleges célunk a gyermekek hajóztatása. Szeretnénk a gyermekeket élményben részesíteni, örömöt okozni, valamint ismeretterjesztést nyújtani a hajózás, vitorlázás terén, hogy ne csak élményekkel, de tudással is gazdagodhassanak. Mindezen által a projekt megvalósításának célja, hogy alapítványunk működési költségeinek támogatására kerüljön sor, úgy mint a Szaturnusz hajó hajóhely bérleti díjának elszámolása, a hajó javítási, karbantartási díjának elszámolása, továbbá az alapítvány gyermek- és ifjúságvédelmi tevékenységét bemutató kiadványok, szóróanyagok, plakátok költségeit.

Ezen költségek átvállalása nagymértékben segíti alapítványunk további folytonos és akadálymentes működését. Amennyiben sikerül a mindennapi terheket levenni vállunkról, úgy több időnk és energiánk juthat gyermek-, és ifjúságvédelmi tevékenységünkre. Alapítványunk átalakulása óta főként hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatásával foglalkozunk. Fő célunk, hogy vitorlás táborok keretein belül megszerettessük a vízi sportokat a gyermekekkel, valamint felhívjuk figyelmüket a mindennapi mozgás fontosságára.

A projekt tervezett befejezési dátuma:
2024.03.31.

2021

A kedvezményezett neve: Kárpátmedence Jövőjéért Alapítvány
A pályázat címe: A Kárpátmedence Jövőjéért Alapítvány szakmai programjainak és működési költségeinek támogatása

Pályázati azonosító: NEAOKP12021/10000374

A támogatás összege: 2 500 000 Ft


A projekt:

A projekt megvalósulása során működési költségek és egy nyári tábor program kerül elszámolásra, amely az otthonban élő gyermekek élményszerzését szolgálja. A működési költségek elszámolhatósága nagymértékben segíti a további zökkenőmentes működést, fenntarthatóságot. A nyári táboroztatás során új ismereteket szerezhetnek, fejlesztésekben vehetnek részt és élményekben gazdagodhatnak a gyermekek, ahol tudományos, kreatív, szellemi, szabadidős és kulturális programok kerülnek megrendezésre. Célunk, hogy fejlesztő programokat valósítsunk meg a gyermekeknek, hogy ezen élményekkel gazdagodhassanak.

A projekt átfogó célja, hogy a gyermekotthonokban élő gyerekek számára maradandó élményeket szerezzünk és segítsük szociális fejlődésüket. Ezen tevékenységek közösség össz
ekovácsoló hatást eredményeznek majd mind a gyermekek és nevelőik között.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.03.31.

Támogatóink

Közösségi média

Kövessen  közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
"B" lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu