Részecske elemzés

 

Ezen a területen 3 különböző termékcsoportot különböztetünk meg: részecske mintavevők, részecske számlálók és részecske előállítók, részecske (por) monitorok. 

A mintavevők a szabványos PM10, PM2,5 és PM 1 méretű részecske frakciók szétválogatásával, és szelektív gyűjtésével adnak lehetőséget ezen részecskék további kutatására.  Ahogy a vizsgált részecskeméretek csökkennek úgy készülnek fel beszállítóink is a nanoméretű részecskék vizsgálatára. 
Beszállítónk a TSI (www.tsi.com)

A részecske számlálók fő felhasználási területe az emberi egészségre ártalmas (méretüknél fogva a tüdőbe jutó és ott maradó) részecskék számának kontrollálása adott légtérben. Lehet ez egy általános munkahelyi légtér, de gyógyszergyári tisztaér is. Ugyanide tartoznak a nagytisztaságú környezetet igénylő elektronikai gyártóüzemek is. Beszállítónk a TSI. (www.tsi.com)

Részecske monitorozás is többféle esetben fordul elő. – részecske tartalom vizsgálat folyadékokban – zavarosságvizsgálat folyadékokban – részecske mennyiség mérés környezeti levegőben, munkahelyi légtérben  vagy folyamat gázokban – porszűrő rendszerek figyelése az ipar  különböző területein – szárítók szabályozása az élelmiszeripar, a vegyipar és a festékipar területein – részecskekoncentrációk vizsgálata különböző közegek esetén Beszállítóink: TSI, PCME (www.pcme.com)

Közösségi média

Kövessen  közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
"B" lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu