FLOWELL CSOPORT

Cégünk a Flowell Kft. az ipari folyamatműszerezés és analitika területén kínál az Ön számára termékeket és szolgáltatásokat. 2001-ben kezdtük tevékenységünket mint a Honeywell Szabályozástechnikai Kft. terepi műszerezés viszonteladója valamint a Yamatake és a Badotherm cég magyarországi és kelet-európai képviselője.

2002-ben tevékenységünket újabb partnerkapcsolatok kiépítésével bővítettük. Munkánk során igyekszünk partnereink részére komplett szolgáltatást nyújtani egy-egy műszerezési projekt végrehajtása során. Mérési vagy elemzéstechnikai problémájának megoldása érdekében munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a feladat felmérésében, javaslatot teszünk a megoldás alternatíváira, és vállaljuk az alkalmazás megtervezését, a műszerek beszerzését, helyszíni kivitelezési munkák elvégzését, üzembe helyezését, karbantartását.

Cégünk 2004, óta rendelkezik ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszerrel és 2018 óta SCC tanusítvánnyal is.

Az ECM ECO Monitoring Kft-vel 2004 óta stratégiai szövetségben dolgozunk így a velük történő együttműködésünk kapcsán a gázanalitika, emisszió mérések, imissziós megoldások és vízanalitikai alkalmazások területén versenyképes ajánlatokat tudunk adni.

Honeywell Channel Partnerek lettünk

2017-től ismét a Honeywell Chanel partnere vagyunk, és mint ilyenek a Honeywell ipari automatikai termékeinek disztribúcióját is ellátjuk az alábbi termékek vonatkozásában: Smartline nyomás, hőmérséklet távadók, radaros szinttávadók, mennyiségmérők (Coriolis, Indukciós, Vortex), One Wireless rendszerek, Regisztrálók, egyedi szabályzók, Folyamatirányító rendszerek, PLC-k.

2006. éveben vásároltuk meg az ENVIPLUS Kft.-t és még ez év elején elindítottuk gyártási tevékenységünket amely keretén belül analitikai alkalmazásokhoz mintaelőkészítő paneleket, mennyiség mérésekhez és egyéb műszerezési projektekhez műszerszekrényeket gyártunk valamint egyedi mechanikus és villamos szereléseket végzünk.

2006-tól mint független analitikai rendszerintegrátor cégként tekintünk magunkra.

A 300 nm2-es műhelyünkben mintaelőkészítő szekrényeket gyártunk, konténerekbe építjük be azon cégek gázelemzőit akiket képviselünk. De gyártunk utility szekrényeket, egyedi műszereket. 5 fős szerviz csapatunk járja az országot és a mintegy 300 általunk telepített elemző rendszerek karbantartását, új rendszerek telepítését végzik.

Egyéb tevékenységeink:

  • Optikai elvű zavarosság- és összetételmérések Optek fotometrikus érzékelőkkel
  • Víz és szénhidrogén harmatpont, kéntartalom mérések földgázban
  • Elszámolási és processz gáz- és folyadékmennyiség mérések
  • Processz kromatográf alkalmazások kőolaj-, gáz- és vegyipari alkalmazásokra, földgáz fűtőérték mérés
  • Ultrahangos áramlásmérés FLEXIM clamp on áramlásmérővel, gáz és folyadék mérésre nagynyomású és magas hőmérsékletű alkalmazásokra, széles átmérő tartományban
  • PH-, redox-, vezetőképesség mérések erőművi vízelőkészítő rendszerekhez, vegyipari alkalmazásokhoz
  • Mintaelőkészítő rendszerek tervezése, építése, processz elemzők integrálása technológiai rendszerekhez
  • Speciális fagymentesítő és hőntartó komplett megoldások Thermon

További képviseleteinket lásd a megfelelő menüpont alatt.

KIEMELT ÜGYFELEINK

Közösségi média

Kövessen  közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
"B" lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu