ENVIPLUS

Az Enviplus Kft. 1995 óta áll az ügyfelei szolgálatában. Fő tevékenységeink a gázanalitikai műszerek szállítása, karbantartása és szervízelése, illetve komplett analizátor rendszerek tervezése, és kivitelezése. Az Enviplus Kft. kiemelten fontos partnere a Horiba Ltd., amelynek kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk több mint 20 éve.

Az Enviplus Kft. 1995-ben a tevékenységét imissziós analizátorok és rendszerek karbantartásával kezdte meg. Az évek során a tevékenységi kör először a Horiba imissziós-, és hordozható emissziós műszereinek forgalmazásával bővült, majd rövid időn belül a kölcsönösen gyümölcsözőnek bizonyuló együttműködés eredményeképpen az Enviplus Kft. a Horiba kizárólagos szerződéses képviseletévé lépett elő. Ezt követően a műszerek forgalmazásán túlmenően már komplett imissziómérő állomások, illetve emissziómérő rendszerek kiépítésében is részt vettünk komplett műszerezettség, illetve komplett analizátor szekrények beszállításával. Az évek során az alkalmazási területek is bővültek különböző process gázanalitikai megoldásokkal és vízanalitikai alkalmazásokkal.

Az Enviplus Kft. 2006-ban csatlakozott a Flowell csoporthoz, ekkortól az emissziómérési és processz gázanalitikai projekteket – a Flowell Kft. projekt lebonyolítási- és az Enviplus Kft. analitikai tapasztalataira alapozva – már teljes körűen, komplett rendszerek kulcsra kész szállításával vállaljuk el.

Közel 10 éve kezdtük el az EMIDAQ saját fejlesztésű, telepített emissziómérő rendszerekhez tartozó, a hatósági követelményeknek minden tekintetben megfelelő adatgyűjtő, jelfeldolgozó és megjelenítő rendszer forgalmazását.

Fő tevékenységi körök:

  • Emissziómérés: Hordozható Horiba emissziós analizátorok és azok tartozékainak (mintaelőkészítő, fűtött szonda és mintavezeték, adatgyűjtő, stb.) forgalmazása, karbantartása és szervízelése
  • Telepített emissziómérő rendszerek: telepített emissziómérő analizátorok forgalmazása és telepítése, komplett emissziómérő rendszerek tervezése, szállítása és kivitelezése, telepített rendszerek folyamatos karbantartása
  • Imissziómérés: Imissziós Horiba analizátorok és kalibrátorok forgalmazása, telepítése, karbantartása és szervizelése, komplett imissziómérő állomások és mérőkocsik tervezése, szállítása és kivitelezése.
  • Process gázanalitika: Komplett process gázanalitikai rendszerek tervezése, szállítása és kivitelezése, speciális, illetve mérgező gázok mérése és RB-s rendszerek kiépítése
  • Vízanalitika: Vízanalitikai labor eszközök forgalmazása, illetve olaj-a-vízben on-line elemző rendszerek forgalmazása

KIEMELT ÜGYFELEINK

Közösségi média

Kövessen  közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
"B" lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu