A Honeywell a legjobb technológiáinak felajánlásával nyújt segítséget az eszközök, folyamatok és üzemek működésének fenntartásában a mostani, változó és kihívásokkal teli időszakban. Mostantól számos ingyenes, 30 napos próbaverziót * kínálunk távoli elérést biztosító szoftver megoldásainkhoz és szolgáltatásainkhoz, hogy ezzel is minimalizáljuk a jelenlegi kiszámíthatatlan helyzet vállalkozásokra gyakorolt hatását.

KIPRÓBÁLT, TÁVOLI HOZZÁFÉRÉST BIZTOSÍTÓ MEGOLDÁSOK A HONEYWELL-TŐL

A folyamatos kihívás, hogy mindent ellenőrizhető legyen a mostani megváltozott időkben, világos, gyors és megbízható megoldásokat igényel. A nyomás még nagyobb, ha a folyamatok nyomon követésére és minden eszköze kiterjedő, teljes körű ellenőrzésére van szüksége napi rendszerességgel.

Ez többé nem probléma. A Honeywell tudja, milyen fontos az állandó és pontos irányítás, bárhol és bármikor. Ezért tettük lehetővé számos megbízható megoldás kipróbálását, amelyek lehetővé teszik, hogy mindent ellenőrizhessen teljes távoli hozzáféréssel. Most már legyőzheti a kiszámíthatatlan helyzeteket és hatékonyan kezelheti az önre bízott dolgokat távolról, dolgozhat bárhonnan.

*A 30 napos próbaverziókra vonatkozó akció 2020 június 30-ig érvényes.

A kampányról ide kattintva tudhatnak meg több információt és regisztrálhatnak az ingyenes próbaverziók eléréséhez.

www.honeywellprocess.com/en-US/pages/default.aspx