Kedves Adományozó Barátaim!

Segítségetekkel sikeresen lezárásához közeledik a Kárpát-medence Jövőjéért Alapítvány azon projektje, ahol az eredeti elképzelések szerint segítünk megoldani a lakhatási problémáját egy vörösiszap katasztrófa károsult családnak.
A befolyt 5 millió forint adományt egy a helyiek által javasolt károsult (Törő Károlyné, Olga néni ) javára használjuk fel, akinek a háza megsemmisült a katasztrófában –lásd mellékelt képek – és Ő maga is hosszú időt töltött a kórházban, mind a mai napig plasztikai műtétekre jár. (Ő volt egyébként az utolsó akit a baleset után a kórházból kiengedtek)

Az államtól kapott támogatás nem elegendő új ház vásárlására, ezért a kuratóriummal és a néni családjával úgy döntöttünk, hogy kiegészítjük az államtól kapott összeget és ebből veszünk egy használt házat Devecseren. A fennmaradó összeget a ház felújítására fordítjuk.

Az elmúlt hétvégén aláírtuk az előszerződést a házvásárlásra, a szükséges pénzt hétfőn elutaltuk. A közeljövőben várjuk az ajánlatot a felújítási munkálatokra amihez igénybe szeretnénk venni a felajánlott személyes közreműködést is. A felújítás 2011 április hóban történik meg, és ha minden a tervek szerint alakul akkor Olga néni májusban beköltözhet az új lakásába.

Ezúttal szeretnénk újfent megköszöni a támogatásokat és reméljük minél többetekkel találkozunk az építkezésen.

Alapítványunk továbbra is várja felajánlásaikat, támogatásukat! Amennyiben letőségük van kérjük adják SZJA-juk 1%-át a Kárpát-Medence Jövőjéért Alapítványnak!

Adószámunk: 18267347-1-43

Köszönjük!

Üdvözlettel,

Manninger Gusztáv

Kárpát-Medence Jövőjéért Alapítvány
Kuratóriumi elnök

1116 Budapest Fehérvári út. 168-178 fszt. 17
tel/fax: 2O4-3O63
2O-9-287-939
www.jovoert.eu