Alapítványunk tevékenysége megújul,. erről az alábbi tájékoztatást adjuk:

Alapítványunk úgy döntött, hogy a jövőben olyan határontúli tehetséges gyermekek számára szeretnénk egy ösztöndíj-program keretében támogatást biztosítani akiknek szükségük lenne egy ilyenfajta segítségre ahhoz, hogy kitörhessenek abból a világból ahova születtek. Támogatnánk, hogy helyben maradjanak és semmiképpen se hagyják el tartósan szülőfalujukat, de biztosítsunk lehetőséget arra, hogy egy közeli nagyvárosban kiteljesedhessenek képességeik.

Alapítványunk továbbra is abból tud gazdálkodni amit elsősorban a tagok tulajdonában lévő és az ipari méréstechnikában dolgozó cégeink fizetnek be. Ezen kívül elkezdtünk pályázatokon is részt venni így akár nagyobb összeg is állhat már idén a rendelkezésünkre.

Elkezdtük egy ösztöndíj program kidolgozását.

Felvettük a kapcsolatot több alapítvánnyal is akik hasonló ösztöndíj rendszereket is működtetnek és keresem a partnereket akik tudnak segíteni abban, hogy olyan gyerekeket találjunk akiket esetleg Ők már ismernek, ajánlanak.

Amennyiben van hasonló alapítványokkal ilyen téren tapasztalatotok, ismeretek akkor kérem vegyétek fel velünk a kapcsolatot, vagy hozzatok minket össze velük.