HORIBA

A Horiba cégcsoport legjelentősebb tevékenységi körei a kipufogógáz elemző analizátorok és komplett rendszerek gyártása, emissziós, imissziós és process gázanalitikai analizátorok és rendszerek gyártása, vízanalitika, orvosi műszerek és laboratóriumi műszerek fejlesztése, valamint gyártása.

Ezen tevékenységi körök közül Magyarországon legfőképpen az emisszós, imissziós és process gázanalitikai rendszerekkel, és a kipufogógáz elemzéssel foglalkozunk.

Horiba

A Horiba Ltd. egy Japán központú cég, mely több mint 50 éves múltra tekint vissza. A cég 1953-ban alakult, és fő profilja a kezdetektől fogva az analitikai műszerek fejlesztése és gyártása. Megalakulásakor a Horiba még főleg pH mérő műszerek fejlesztésével foglalkozott, de napjainkra már a víz és gázanalitika számos területén tevékenykedik. A cég már számos amerikai és európai céget olvasztott magába, a világ minden területén rendelkezik gyártórészleggel, több mint húsz országban regionális központtal, és számos országban képviselteti magát partner cégeken keresztül. A Horiba magyarországi hivatalos partnere az Enviplus Kft.

Emisszió-, imissziómérés és process gázanalitika:

A Horiba több mint 30 éve foglalkozik emisszió-, imissziómérő és process gáz analizátorok fejlesztésével és gyártásával. Ezen 30 év alatt a világ egyik vezető gyártójává nőtte ki magát ezen a területen. A Horiba emissziós és imissziós analizátorok az aktuális rendeleti és szabványi megfelelőségeket bizonyító TÜV felülvizsgálati bizonyítványokkal rendelkeznek, a Horiba analizátorai a legújabb EU szabványokat is kielégítik, és az ennek megfelelő bevizsgálásuk (EN14181, QAL2, stb.) is megtörtént. Természetesen a Magyarországon forgalmazott analizátorok típus jóváhagyása is megtörtént.

A Horiba hordozható emissziós analizátorai és telepített emissziómérő rendszerei jelentős számú referenciával rendelkeznek Magyarországon, már számos alkalmazás során bizonyították a műszerek kiváló minőségét és a rendszerek nagyfokú stabilitását. A Horiba PG-250 hordozható analizátor a különböző mérőszervezetek és akkreditált mérőcsapatok által közkedvelten alkalmazott hordozható analizátor, mely az NOx, SO2, CO, CO2 és O2 mérésére szolgál. A telepített alkalmazásokra kifejlesztett „nagyobbik testvér” a Horiba ENDA-600 rendszer, mely több mint 30 referenciával rendelkezik Magyarországon.

A Horiba imissziós analizátor család az APXA-370, illetve a kalibrátor család az ASGU-370. Ezek az analizátorok a kiemelkedő stabilitásukkal és megbízhatóságukkal hívják fel magukra a figyelmet, Magyarországon az imissziós analizátorok és kalibrátorok is a 350-es sorozat tagjaitól kiindulva már sok esetben bizonyították, hogy a Horiba név kiemelkedő minőséget fémjelez.

A Horiba process gáz analitikai területen több műszer családdal is rendelkezik, a standard alkalmazásokra a VA-3000 (IR, MPA, stb.) analizátor család szolgál, míg a robbanásbiztos alkalmazásokra az MU-2000 (UV spektrofotométer) EIA-51 (IR) és TCA-51 (hővezetőképességi) analizátor család. Ezek az analizátorok is számos alkalmazásban bizonyították már mind nagytisztaságú gázok, mind speciális és veszélyes gázok mérése során, hogy az emissziós és imissziós analizátorokkal azonos minőségi kategóriát képviselnek.

Kipufogógáz elemzés:

A kipufogógáz elemzés a Horiba cégcsoport egyik kiemelt fontosságú területe. Ezen a területen a Horiba nem csak hordozható (MEXA-500) analizátorok és analizátor rendszerek (MEXA-7000) forgalmazásával, de komplett kipufogógáz laborok felszerelésével, teljes fékpadok, tesztpadok, automatikus vezető rendszerek, On-board tesztrendszerek, kipufogógáz mintavételi rendszerek, levegő előkészítő rendszerek forgalmazásával is foglalkozik. Annak érdekében, hogy a kipufogógáz elemzés területének minden szegmensén jelen tudjon lenni a Horiba, az utóbbi 20 évben több jelentős céget beolvasztott a cégcsoportjába.

KIEMELT ÜGYFELEINK

Szolgáltatásaink

Emisszió- és imissziómérés
Processz gázanalitika
Részecske elemzés
Processz folyadék analitika
Áramlásmérés
Terepi műszerezés

 

Cégünk

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum
ÁSZF
Minőségbiztosítás

 

Közösségi média

Kövessen minket közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
“B” lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu