Emisszió- és imissziómérés

 
 
 

 

Cégünk 1995-ben a tevékenységét imissziós analizátorok és rendszerek karbantartásával kezdte meg. Az évek során a tevékenységi kör először a Horiba imissziós-, és hordozható emissziós műszereinek forgalmazásával, NOX mérés, és egyéb szolgáltatásokkal bővült, majd rövid időn belül a kölcsönösen gyümölcsözőnek bizonyuló együttműködés eredményeképpen az Enviplus Kft. a Horiba kizárólagos szerződéses képviseletévé lépett elő.

Ezt követően a műszerek forgalmazásán túlmenően már komplett imissziómérő állomások, illetve emissziómérő rendszerek kiépítésében is részt vettünk teljes műszerezettség, illetve analizátor szekrények beszállításával. Az Enviplus Kft. 2006-ban csatlakozott a Flowell csoporthoz, ekkortól az emissziómérési és process gázanalitikai projekteket – a Flowell Kft. projekt lebonyolítási- és az Enviplus Kft. analitikai tapasztalataira alapozva – már teljes körűen, komplett rendszerek kulcsrakész szállításával vállaljuk el.

A teljes rendszer kiépítése során az igényeknek megfelelően a hatósági egyeztetésektől és engedélyeztetésektől kezdve a rendszer tervezésen, kivitelezésen és helyszíni szerelésen, a pódium, mérőcsonk kiépítésen keresztül az adatgyűjtő rendszer szállításáig és esetenként a DCS felület felprogramozásáig bezárólag minden feladatkört fel tudunk vállalni. Az általunk forgalmazott imissziós és emissziós analizátorok a rendeleti és szabványi előírásoknak (EN14181, QAL2, stb.) megfelelő TÜV bizonyítványokkal és a magyarországi típusjóváhagyással is rendelkeznek. Emissziós és imissziós analizátor rendszereink gerincét általában a Horiba imissziós analizátorai, illetve a Horiba ENDA-600 emissziós ötkomponensű (NOx mérés, CO, CO2, SO2, O2) analizátor rendszer képezi.

Ezt az alapot egészítjük ki az igényeknek megfelelően Servomex HCL analizátorral, M&A Thermo-FID analizátorral, Durag vagy PCME pormérő rendszerekkel, illetve Durag térfogatáram mérő rendszerekkel. Az adatgyűjtő rendszer tekintetében Gamma Digital Kft.-vel együttműködésben fejlesztett EMIDAQ adatgyűjtő rendszert ajánljuk.

Szolgáltatásaink

Emisszió- és imissziómérés
Processz gázanalitika
Részecske elemzés
Processz folyadék analitika
Áramlásmérés
Terepi műszerezés

 

Szolgáltatásaink

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum
ÁSZF
Minőségbiztosítás

 

Információ

Kövessen minket közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
“B” lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu