RHEONIK

A német Rheonik több mint 30 éve foglalkozik egyetlen műszertípus, a Coriolis tömegárammérők fejlesztésével és gyártásával. Ez idő alatt a tökéletességig fokozták az omega típusú műszerek pontosságát és megbízhatóságát.

Kínálatuk lefed szinte minden mérettartományt, felkészültek extrém nyomású és hőmérsékletű közegek mérésére, képesek számtalan korrozív anyag kezelésére köszönhetően tantál, monel és Hastelloy kivitelű műszereiknek. Elsőként foglalkoztak a hidrogén mint üzemanyag elszámolási mérésével, ezenen a területen azóta is piacvezetők. Ezen kívül kiemelten foglalkoznak a tömegárammérő olyan speciális alkalmazásaival is mint a Brix folyamat vagy a koncentrációmérés. Legtöbb műszerük rendelhető az elszámolási méréshez szükséges MID tanúsítvánnyal.

Jelentős részesedéssel bírnak az olaj- és gázipar, a petrolkémia, a gyógyszeripar, a vegyipar, festékipar, autó- és gépgyártás, az élelmiszeripar és az erőművek területén, beleértve a megújuló energiatermelést is.

Rheonik kisméretű tömegárammérők

Legkisebb Coriolis műszerük átmérője 1/16” (1,57mm), ez minimum 0,002 kg/min, maximum 0,6 kg/min áramlás mérésére alkalmas. A kisméretű termékek közt a legnagyobb 2” (DN50) átmérővel készül és 0,3-50 kg/min tartományban mér. Ez a kategória a labormérések területén illetve ipari alkalmazásban a vegyszer- vagy hatóanyagadagolásban alkalmazható.

Rheonik közepes tömegárammérők

Az általános célú tömegárammérők 3/4″ (DN20) mérettől indulnak és 4” (DN100) méretig tartanak, 0,75 kg/min – 1500 kg/min áramlási tartományt fednek le. Ebbe a tartományba esik az ipari mérések jelentős része.

Rheonik nagyméretű tömegárammérők

Elsősorban az olaj és gázipar igényli a nagy átmérőjű, elszámolási mérésre alkalmas Coriolis tömegárammérőket. A Rheonik 4” (DN100) – 12″ (DN300) mérői elsősorban ezen a területen kerülnek alkalmazásra, ahol akár 30 000 kg/min áramlást is képesek megmérni.

KIEMELT ÜGYFELEINK

Szolgáltatásaink

Emisszió- és imissziómérés
Processz gázanalitika
Részecske elemzés
Processz folyadék analitika
Áramlásmérés
Terepi műszerezés

 

Cégünk

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum
ÁSZF
Minőségbiztosítás

 

Közösségi média

Kövessen minket közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
“B” lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu