SCHUBERT & SALZER

Schubert & Salzer innovatív szabályozószelepei és elzáró szerelvényei számos előnnyel rendelkeznek az iparban leginkább elterjedt ülékes szelepekkel szemben, ennek köszönhetően berendezésgyártók tucatjai használják megoldásaikat a vegyipar, gyógyszeripar, élelmiszeripar, műanyag- fém- és üvegipar, a papír- és textilipar területén, vagy bárhol, ahol gázok, folyadékok vagy gőz áramlását kell szabályozni. Az ingolstadti gyártó műszaki megoldásaival, áraival és szállítási időivel is versenyképes.

Csúszókapus szabályozószelepek

A Schubert & Salzer által kifejlesztett csúszókapus szabályozószelepek számos előnnyel rendelkeznek az ülékes szabályozószelepekkel szemben:

  • Kis tömeg: azonos átmérő és Kvs érték mellett a csúszókapus szabályozószelep tömege a töredéke (egyes esetekben a tizede) az ülékes szelepének
  • Tized akkora erővel működtethető, jelentősen kisseb levegőfogyasztással
  • Gyorsabb szabályozást tesz lehetővé a rövid lökethosszanak köszönhetően
  • A Kvs érték, a karakterisztika és az alaphelyzetben nyitott/zárt beállítás megváltoztatása lehetséges a terepen, egyetlen alkatrész cseréjével
  • Tömörzárása az ANSI V osztálynak megfelelő
  • Beépítése, szigetelése és karbantartása egyaránt egyszerűbb, mint az ülékes szelepé

Kapható DN 15 -250 méretben, PN 10 – 160 nyomásfokozatban, alkalmazható -200°C…+530°C hőmérsékleten. Elérhető pneumatikus, elektro-pneumatikus és motoros nyit-zár kivitelben , ATEX tanúsítvánnyal is.

Gömbszektor szelep

A gömbszektor szabályozószelep szilárd részecskékkel vagy rostokkal szennyezett folyadékok, magas viszkozitású anyagok és iszapok áramlásának szabályozására ideális választás, ezért széles körben használják a vegyiparban, fémiparban, papíriparban és élelmiszeriparban. Előnyei a magas kopásállóság és az ebből fakadó hosszú élettartam, a nagyon magas Kvs tényezők és a precíz szabályozhatóság.

Kapható DN 25 – 300 méretben, PN 10 – 40 nyomásfokozatban. Elérhető pneumatikus, elektro-pneumatikus és motoros nyit-zár kivitelben , ATEX tanúsítvánnyal is.

Higiénikus és aszeptikus sarokszelepek, szabályozószelepek

Az „egzotikus” szelepek mellett a Schubert & Salzer gyárt ülékes sarokszelepeket is tisztatéri alkalmazásokhoz a gyógyszer- és élelmiszeripar számára az EU-ban szükséges tanúsítványokkal. DN15-40 méretben, PN 16 nyomásfokozatban, pneumatikus, elektro-pneumatikus és motoros nyit-zár kivitelben , ATEX tanúsítvánnyal is.

Tömlőszelepek

Szintén elsősorban gyógyszeripari és élelmiszeripari felhasználásra készülnek a tömlőszelepek, melyek egyes kivitelben tartalmazzák az EPDM, NBR, SBR, szilikon vagy FKM anyagú tömlőt, míg más kivitelekben meglévő, a felhasználó által használt tömlőre telepíthetők. Kapahatók DN 15 – 100 méretben, PN 10 nyomásfokozatban, alkalmazhatók -30°C…+130°C hőmérsékleten. Elérhető pneumatikus, elektro-pneumatikus és motoros nyit-zár kivitelben , ATEX tanúsítvánnyal is.

Egyéb Schubert & Salzer szelepek

A fenieken kívől a Schubert & Salzer gyárt még forgótárcsás szabályozószelepeket, ferdeülékes szabályozószelepeket, háromutas és sarokszelepeket is.

KIEMELT ÜGYFELEINK

Szolgáltatásaink

Emisszió- és imissziómérés
Processz gázanalitika
Részecske elemzés
Processz folyadék analitika
Áramlásmérés
Terepi műszerezés

 

Cégünk

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum
ÁSZF
Minőségbiztosítás

 

Közösségi média

Kövessen minket közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
“B” lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu