THERMON

A THERMON több, mint 60 éve gyárt fűtőkábeleket, fűtési rendszereket a termelési folyamatok hőveszteségének kompenzálására; hőntartás, fagymentesítés, melegítés, elektromos vagy gőzfűtéses alkalmazásokra. Ezeken kívül most már elérhetőek a különböző elektromos bemerülő tartályfűtési megoldások, bojlerek és kaloriferek, robbanásbiztos légtechnikai berendezések és gázos fűtőegységek, de ezeken kívül olyan speciális termékek is, mint a közlekedésben használható váltófűtés vagy a különböző szűrőrendszerek. Fűtési rendszereink normál és robbanásveszélyes környezetben is használhatók.

 

Az alábbi területekre kínálunk kábeleket

1, Elektromos fűtőkábelek (Önszabályzó fűtőkábelek – BSX, RSX, KSX, VSX, HTSX, USX, teljesítmény korlátozott fűtőkábelek – HPT, ellenállás fűtőkábelek -FP, ásványi anyag szigetelésű kábelek- MI, soros ellenállású fűtőkábelek- TESH, skin hatású fűtőkábelek – Thermtrack)

2, Gőzfűtés: Szabályozható gőzfűtési megoldások minden csőhőmérsékletre a fagymentesítéstől a magas hőmérséklet fenntartásáig. A Thermon által ajánlott hővezető cement a gőzfűtés hatékonyságát 1000 %-ra növeli,  a hőelosztásban ezek a megoldások összevethetőek a teljesen hőszigetelt rendszerekkel. 

3, 2018-ban a Thermon felvásárolta a CCI Thermal gyártó céget, aminek köszönhetően jelentősen kibővült a fűtési megoldások lehetősége.

A felvásárolt cég termékpalettájával elérhető vált a Thermon ügyfelek számára a legmostohább ipari környezetben való használatra tervezett RUFFNECK elektromos fűtési megoldásokat kínáló termékcsalád, a nagy hatásfokú, robbanásbiztos gáz katalitikus egységeket kínáló CATA-DYNE termékcsalád, a különböző bemerülő fűtési rendszereket tartalmazó CALORITECH termékcsalád, a robbanásbiztos konvekciós fűtőtesteket és termosztátokat tartalmazó NORSEMAN család, vagy a szűrési egységeket kínáló 3L FILTERS termékcsalád.

Ezekkel kiegészülve tehát a Thermon el tudja látni az ipar számos területét, beleértve az olaj és gázipart, a vegyipart, az élelmiszer és gyógyszeripart, az erőműveket vagy akár a közlekedést ipari fűtési megoldásokkal a legmagasabb mérnöki hozzáadott értékkel és gyors szállítási határidővel.

Ruffneck elektromos fűtőtestek

CATA-DYNE gáz katalitikus fűtőegységek

CALORITECH bemerülő fűtési megoldások

NORSEMAN konvekciós fűtőtestek

3L FILTERS szűrő egységek

KIEMELT ÜGYFELEINK

Szolgáltatásaink

Emisszió- és imissziómérés
Processz gázanalitika
Részecske elemzés
Processz folyadék analitika
Áramlásmérés
Terepi műszerezés

 

Cégünk

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum
ÁSZF
Minőségbiztosítás

 

Közösségi média

Kövessen minket közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
“B” lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu