Széchenyi Terv Plusz

A kedvezményezett neve: Flowell Mérnökiroda Korlátolt Felelősségű Társaság
A fejlesztés tárgya, célja: A Flowell Kft. technológiai fejlesztésének támogatása
Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03661
A támogatás összege: 80 966 561 Ft
A Támogatás intenzitása: 70 %

A projekt:
Cégünk több mint 25 éve a hazai emissziós pontforrások folyamatos emissziómérésével foglalkozik. Munkánk során igyekszünk partnereink részére komplett szolgáltatást nyújtani egy-egy műszerezési projekt végrehajtása során. A több mint 25 éve alatt kellő mennyiségű tapasztalattal, illetve mára már magasan képzett, több éves tapasztalattal bíró mérnök gárdát „gyűjtve” csapatunk, az elmúlt évekbe saját fejlesztésű mérőműszerek és ipari berendezések fejlesztésével kezdtünk el foglalkozni, emellé saját emissziós adatgyűjtő szoftvert is fejlesztünk. Az új fejlesztések eredményeinek köszönhetően be kívánunk lépni a gyártók sorába így szeretnénk egy összeszerelő üzemet létrehozni a polgárdi telephelyünkön, mely erre alkalmas. 

A projekt sikeres szakmai és műszaki megvalósítása érdekében az alábbi, a költségvetésben is rögzített költségelemek szükségesek, melyek kapcsolódnak a megjelölt fejlesztendő tevékenységhez: 

– egy 728 m2-es összeszerelő üzem építése, ahol magát a gyártó tevékenységet fogjuk folytatni 

– biomassza kazán az üzem fűtés ellátása miatt szükségem megújuló energiaforrást hasznosító berendezés. 

– egy 13 kW-os napelemes rendszer telepítése a gyártó tevékenység villamos fogyasztásának részbeni fedezésére és jövőbeni ÜHG kibocsájtásunk mérséklésére. 

– a gyártáshoz szükséges, technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése: emelő bakdaru, SALGO állványok, ABAC csavarkompresszor, Dustless Blaster szemcseszóró, Dustless kompresszor, Spotlbaster Pro kompresszor, és kézi szerszámok (lap vibrátor, áramfejlesztő). 

– nyelvi képzés, ami 20 órát fog igénybe venni 

– egy szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés, azon belül is üzletmenet-folytonossági tanácsadást fogunk igénybe venni.

A komplex beruházás eredményeként vállalkozásunk saját magunk által fejlesztett mérőműszerek gyártásával tud majd foglalkozni.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.03.01.

KIEMELT ÜGYFELEINK

Közösségi média

Kövessen  közösségi oldalainkon:

Kapcsolat

Flowell Kft.
H-1116 BUDAPEST,
Kondorosi lakópark,
Fehérvári út 168-178.
"B" lh. fszt. 16-17

Telefon:
(1) 204 3063

Fax:
(1) 204 3063

E-mail:
flowell@flowell.hu